Добри новини за кампанията „Помогни на Криси”! След процедурите в Украйна, Кристиян има видим положителен напредък!

Добри новини за кампанията „Помогни на Криси”! След процедурите в Украйна, Кристиян има видим положителен напредък!

Сподели

Кристиян Кръстев, който благодарение на дарителите си по кампаниите в „Спаси дари на..” и „Единен дарителски номер” продължи рехабилитациите в Международна рехабилитационна клиника Трускавец през месец март 2009 година, вече започва да има видим напредък. Криси вече задържа главичката много по-дълго изправена, обръща се по гръб, опитва се да става и да пълзи. Не плаче, когато му правят упражненията и по-често е усмихнат и спокоен.

Родителите на Кристиян не спират да търсят и обмислят всички възможности за още по-бързо и съществено подобрение на състоянието му. Постоянно четат за новости и правят проучвания за най-съвременните начини за рехабилитация. От няколко месеца водят разговори с водещи клиники в Израел. Специалистите от Alyn Hospital са разгледали документите на детето, но не могат да потвърдят ангажимент за лечението му, преди да го прегледат на място.

От 17 до 29 юни Криси отново ще постъпи в клиниката в Трускавец. Средствата, събрани при предишната кампания на „Спаси дари на…” са достатъчни, за да се проведе лечението, но за следващия курс, който ще е през септември, детето отново се нуждае от подкрепата ви, за да набере необходимите средства за пътни разходи до Украйна. Очаква се сумата за пътни разходи за билети за влак да бъде около 1000 лева, като кампанията за тяхното набиране вече стартира в „Единен дарителски номер” – информация за нея може да намерите тук.

Паралено с това, в момента „Спаси, дари на..” провежда кампания за набирането на средства за консултация на Криси в Израел и за рехабилитация през септември в Трускавец, на обща стойност 10 000 лева, за която може да научите тук.

Благодарим на всички, които помагат на Криси!