Метромедиа подаде ръка на кампанията „Помогни на Светомир”!

Метромедиа подаде ръка на кампанията „Помогни на Светомир”!

Сподели

Метромедиа – първата българска компания и една сред първите в Европа, проектирали и изградили система за информация и реклама в метрото – подаде ръка на кампанията „Помогни на Светомир”, която повече от година е част от системата „Единен дарителски номер в България”.

Светомир е на 31 години и страда от хронична бъбречна недостатъчност. На Светльо вече е направена една трансплантация през март 2006 година, която за съжаление е неуспешна. Сега младият мъж набира средства за втора трансплантация, която да бъде извършена в Европа.

В подкрепа на каузата, Метромедиа съдейства на Светомир за разпространяването на брошури в станциите на метрото, както и включи в програмата си клип, който популяризира кампанията на младежа за набиране на средства за лечение. В периода 19.01 – 31.01.2009 година клипът ще се излъчва по 6 пътни дневно, като по този начин кампанията ще достигне до аудиторията на Метромедиа общо 78 пъти.

Към днешна дата Светомир е събрал от различни дарители около 30% от необходимата за лечение сума (в това число – и даренията от смс-и, получени в систематана DMS), която възлиза на около 100 хиляди лева.

Повече за кампанията на Светомир и начините за дарение можете да научите на следните адреси:

http://svetomir.org/bg/

http://apps.facebook.com/causes/151924?m=febcd8fb

Приятелите на Светомир и екипът на DMS благодарят на Метромедиа за съпричастността и подкрепата!