За по-малко от десет дни кампанията „Дай шанс на Емо” събра над 6000 дарителски смс-а в системата на „Единен дарителски номер в България” (DMS)

За по-малко от десет дни кампанията „Дай шанс на Емо” събра над 6000 дарителски смс-а в системата на „Единен дарителски номер в България” (DMS)

Сподели

За по-малко от десет дни кампанията „Дай шанс на Емо” събра над 6000 дарителски смс-а в системата на „Единен дарителски номер в България” (DMS), като по този начин се превърна в каузата, успяла да набере най-много средства за такъв период от време.

Кампанията „Дай шанс на Емо” набира средства за спешно лечение на Емил Харизанов в специализиран параплегичен център в Швейцария. На 24 август 2008 година Емо претърпява тежък инцидент във Варна и чупи пети шиен прешлен. В резултат на тази нелепа случка днес Емо е в обездвижено лежащо състояние, а в България никой специалист не се наема да даде конкретно решение по отношение на лечението и терапията на момчето. Така единственият шанс за Емил се оказва лечение в Швейцария, чиято стойност възлиза на 280 000 швейцарски фрака.

Благодарение на активността на роднини, приятели и семейството на момчето, проблема на Емил успя да стигне до голям брой хора, които станаха съпричастни към неговото положение. Освен подкрепата в DMS, „Дай шанс на Емо” продължава да набира с голям успех средства за лечението на Емил, използвайки различни средства за популяризиране на кампанията – благотворителни изложби, интернет страници, блогове и страници в различни сайтове, които биха помогнали да се набере в кратки срокове необходимата сума.

Екипът на DMS изказва горещата си благодарност на всеки един от вас, който с подкрепата си прави целта на кампанията все по-видима и достижима и пожелава на приятелите на Емил да бъдат все толкова активни, истински и вярващи в това, че Емо един ден отново ще се върне при тях.

Повече за кампанията на Емо може да видите и на:

  • Електронната страница на кампанията: http://emilharizanov.hit.bg/
  • Каузите в портала Facebook.com: „Върни Емо!”

Успех и продължавайте да вярвате!!!