Всеки котешки живот има значение!

Фондация 9 живота Г.Оряховица
Начало на кампанията: 31.01.2024

Създадохме фондация „9 живота“ с мисъл за нуждаещите се животни – пострадали или отхвърлени, на които няма кой да помогне с лечение или подслон.

Всеки котешки живот има значение!
Кампанията се нуждае от 7 000 лв. месечно
83 лв. дарени този месец остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DEVET

За кампанията

Ние, екипа от ветеринарна клиника „М-ПРАКТИС“, имаме желанието, материалната база и капацитет, за да помогнем на много от бездомните котета, които попадат при нас. Досега успявахме да отделяме немалко лични средства, но броя на животните се увеличава и вече не можем да се справим сами.

Това, което предлагаме ние, е настаняване на стационар, лечение, храна, медицински грижи до пълното им възстановяване, както и търсенето на подходящи стопани или пускането им в дивата природа.

При приемането на котка от улицата без клинична картина средно първоначалните разходи са: – изследвания за инфекциозни заразни болести, последващо обезпаразитяване (външно и вътрешно), ваксиниране и кастриране, стационар и храна.

Всеки ден храним, лекувам, обезпаразитяваме и ваксинираме такива животни за наша лична сметка. Но броят им постоянно нараства, а ние вече изнемогваме финансово.

Искаме животните, които имат нужда да бъдат настанявани на стационар, да останат там до пълното им възстановяване. Да ги лекуваме с всички възможни средства и да осигуряваме добра храна, с последващо кастриране.

Крайната ни цел е тези животни да бъдат осиновени!

letter Всичко това би било възможно с набирането на допълнителни средства, които ще подпомогнат лечението и грижите, полагани от целия ни екип.

Целта

Месечните ни разходи за това са приблизително между 5 000 и 7 000 лв. за около 160-180 животни.

Разчитаме на дарителска подкрепа! 

 

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!