Помогни на дете с талант в неравностойно положение

Начало на кампанията: 07.11.2023

Сдружение „Заедно обединени за ново общество“ (ЗОНО) е посветено на подпомагането на деца и семейства в неравностойно положение. Предоставяме психологическа подкрепа, консултации и благотворителни кампании, които осигуряват финансова подкрепа и ресурси за тях.

Помогни на дете с талант в неравностойно положение
1 094 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS ZADECATA

За децата в любов

Ние, сдружение ЗОНО (Заедно обединени за ново общество), сме екип от млади хора, израснали в малки градове, които сами са изпитали липсата на възможности в детството си.

Всеки от нас е имал талант, който не е реализирал или е бил в трудна житейска ситуация. Нашата лична кауза е да подкрепяме деца в неравностойно положение и техните семейства, осигурявайки им образование и подкрепа, която бихме желали да сме имали в миналото си. Чрез събития и дарения, ние се опитваме да вдъхновим децата да развият своя потенциал и таланти и да вярват в доброто.

Стартирахме кампания „За децата в любов“, водени от желанието да подкрепим деца с таланти, чиито семейства нямат финансовата възможност да ги развиват и деца в риск, които поради липса на средства са застрашени да живеят в бедност и социална изолация.

Кампанията протече под формата на онлайн конкурс с форма за регистрация за участие. В първия етап кандидатстваха деца от цялата страна чрез своите родители/законни представители, които отговаряха на един от двата критерия:

  • Деца с таланти от социално слаби семейства, които нямат финансова възможност за развиването им;
  • Деца в неравностойно положение, които поради липса на средства  са застрашени да живеят в бедност и социална изолация;

Единодушно взехме решение да се подпомогне на всички деца от кампанията, които отговарят на изискванията. Сумите, които ще получат децата чрез събиране на дарения ще се използват в 2 направление: –  за подпомагане за развитие на талант и за социално подпомагане.

Определихме за социално подпомагане сумата от 150 лв. на дете в 1 семейство. За подпомагане на талант или в случаите на заболяване на дете, сумата ще се определя според нуждите.

letter Мили хора, запознайте се с историите на нашите смели герои от кампанията „За децата с любов“. Всички 15 деца са пъстри като света. Някои са с невероятната дарба да пресъздават живота в рисунка, други да пеят, да решават математически задачи с лекота, да играят футбол или просто имат нужда от печка, за да се стоплят. Други са подложени на изпитанието да живеят в оковите на болестта ДЦП. Общото между тях е, че са прекрасни деца в неравностойно положение, към които съдбата е била неблагосклонна.

Целта

За да подпомогнем 15 деца с таланти и деца, живеещи в изключително тежки условия, имаме нужда от общо 3 575 лв., за да покрием минималните нужди на всяко едно дете за месец.

Кампанията е с продължителност 1 година, като се надяваме през този период да облекчим и подкрепим семействата на децата. Сумата, която се надяваме да съберем за 1 година е 58 080лв.

Може да се запознаете с историята и нуждите на всяко едно дете тук: https://tuns.world/decata/

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!