Снежка вече е в България след проведената радиотерапия в Турция
DMS SNEZHKA

Снежка вече е в България след проведената радиотерапия в Турция

Снежана вече е в България. До края на годината тя ще бъде на медикаментозно лечение. Ще има контролни прегледи в Турция и вероятно биопсия в края на годината.

Сподели
До края на годината тя ще бъде на медикаментозно лечение, след това й предстоят контролни прегледи в Турция и вероятно биопсия в края на годината.
Кампанията остава отворена, защото Снежка продължава да има нужда от нашата подкрепа! 💕

Заедно събрахме 43 748 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
11550 423 20 14422 лв. 2012 лв. 14818 лв.

За кампанията

През юли 2021 год. Снежана е диагностицирана с остра лимфобластна Т-клетъчна левкемия. 9 месеца се лекува в Пловдив, но заболяването прогресира. Затова, от април 2022, постъпва в болница „Мемориал“, Турция, където й е извършена костно-мозъчна трансплантация.

През септември е изписана в ремисия на левкемията, но с положителен резултат за цитомегаловирус, заради който й е предписан тежък медикамент.

В края на ноември Снежана отново е приета в турската болница по спешност, заради кръвоизлив в мозъка и сепсис. След 1 седмица в интензивен сектор успява да се пребори, но изследванията показват туморно образувание в мозъка. Съмненията са за рецидив на левкемията.  

letter В момента се работи по стабилизиране на състоянието на Снежка, изследване на тумора и преценка за нов курс химиотерапия и трансплантация на костен мозък. Офертите ще бъдат издавани поетапно, в зависимост от лечението. Първата болнична оферта е за 10 дни терапия в хематологично отделение на стойност 11 000 евро.