Диан успя да събере средствата за лечение в Испания!
DMS DIAN

Диан успя да събере средствата за лечение в Испания!

Сподели

През 2006 год. животът на Диан се преобръща – претърпява катастрофа, предизвикана от пиян шофьор. Получава множество травми и след 12 дни в кома и битка между живота и смъртта, се налага да премине през повече от 30 операции.

Много сериозен проблем се оказват пораженията на десния му крак. След присаждане на бедрена кост в България се получават усложнения и Диан заминава на лечение в Германия. Там са извършени две операции, но те са неуспешни и водят до скъсяване на крака.

Диан се премества в австрийска клиника, където му е имплантирана колянна става през 2015 год. За съжаление, в следващите години започва отново да изпитва болки, които с времето стават непоносими. Оказва се, че ставата се е разместила и влиза в подбедрената кост, което води до още по-голямо скъсяване на крака и риск от разцепване на подбедрицата.

След търсене на оферта и проучвания сред множество ортопедични клиники в Европа, той намира специалист, готов да се заеме с проблема – испански ортопед, известен с множество сполучливи необичайни операции. След обстоен преглед и изследвания, д-р Кавадас предлага в две операции да премахне изкуствената става и да направи автотрансплантация, изграждайки коляното с кост и мускулни влакна от здравия крак.

Сумата е много висока, но се появява дарител, готов да я покрие и така Диан заминава за лечение в Испания.

Благодарим ви – с ваша помощ набрахме близо 8 000лв! Благодарим и на човека, решил да подкрепи Диан!

Пожелаваме успешно лечение!

Заедно събрахме 7 931 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2820 72 5 3319 лв. 455 лв. 1168 лв.

Неговата история

През 2006 год. Диан претърпява катастрофа, предизвикана от пиян шофьор. Получава множество травми, заради които преминава през повече от 30 операции.

Днес Диан продължава да работи върху възстановяването си след тежкия инцидент. Много сериозен проблем се оказват пораженията на десния му крак.

След присаждане на бедрена кост в България се получават усложнения и Диан заминава на лечение в Германия. Извършените там две операции са неуспешни и водят до скъсяване на крака.

Диан се мести в австрийска клиника, където успешно му е имплантирана става през 2015 год..

За съжаление, в следващите години започва отново да изпитва болки, които през 2021 год. стават непоносими.

Оказва се, че ставата се е разместила и се набива в подбедрената кост, което води до още по-голямо скъсяване на крака и риск от разцепване на подбедрицата.

letter Диан намира специалист, готов да реши проблема - испански ортопед, известен с множество сполучливи необичайни операции. След обстоен преглед и изследвания, д-р Кавадас предлага в две операции да премахне изкуствената става и да направи автотрансплантация, изграждайки коляното с кост и мускулни влакна от здравия крак.