Деяна ни напусна
DMS DIDI

Деяна ни напусна

Сподели
С огромна тъга съобщаваме, че Деяна почина, само на 20 години. Почивай в мир, мило дете! 🖤
Съболезнования на семейството и близките.
Кампанията DMS DIDI е прекратена – за нея пристигнаха много дарения, които ще бъдат предадени на семейството ѝ, родителите вече съобщиха във фейсбук страничката на Диди, че всички те ще бъдат дарени на други каузи.

Заедно събрахме 17 675 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
4631 0 0 4094 лв. 2468 лв. 6482 лв.

За кампанията

Деяна Бъчварова е едва на 20 години. Тя е умно, красиво и добро момиче, което никога не е имало здравословни проблеми до 19-тата си година. Здравето на Диди внезапно се влошава, вследствие на кръвоизлив в мозъка. Днес тя лежи в МБАЛ „Пирогов“, неподвижна от 7 месеца, но бореща се за живота си!

През април 2022 год. Деяна получава силно главоболие и веднага отива на преглед при невролог, където се влошава драстично и е приета по спешност в Пирогов с диагноза „Артерио-венозна малформация“. Оперирана е за поставяне на спинален дрен.

Месец по-късно е оперирана повторно за ендоваскуларно лечение, но малко след това получава втори кръвоизлив и изпада в кома.

45 дни по-късно тя отваря очи, но започва да страда от инфекции, включително животозастрашаващ гъбичен сепсис.

Към момента момичето продължава да лежи в Пирогов и усилията на лекарите за възстановяване на жизнените й функции продължават.

letter Всяко дарение е шанс за това прекрасно момиче! Заедно ще успеем да съберем необходимата сума от 300 000 евро!