Ники ни напусна
DMS NIKOLAI

Ники ни напусна

Сподели

С голяма скръб съобщаваме, че Николай ни напусна след тежко боледуване.. Съболезнования на семейството и близките.

Благодарим на всички дарители, които го подкрепиха в битката за живот.

Нашият Ники стана звездичка.
Шока е огромен… болката е безумна
Боли ни, много ни боли.
Не знам как се пише такава публикация. Просто знам, че не можем и не искаме да повярваме.
Почивай в мир, БОЕЦО 😭🥺
Обичаме те, Ники и ужасно ни липсваш…

Заедно събрахме 39 743 лв.

Брой еднократни SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Брой абонаменти 10 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
8698 26 0 0 7280 лв. 1005 лв. 22708 лв.

Битката на Ники

Ракът е агресивен, а сумата за лечението нараства всеки ден. Семейството вече не може да се справя финансово и се обръща за помощ от дарители.

Николай преминава през 6-месечен курс химиотерапия в България, но лечението се оказва неефективно. Семейството решава да търси решение в чужбина и се насочват за лечение в болница Анадолу, Турция.

Направени са нови изследвания, скенер и план за лечение.

За съжаление след 8 месеца терапии в Турция, на контролен скенер се установяват нови образувания, което налага смяна на терапията и търсене на нова болница.

letter В момента Николай е хоспитализиран в болница Мемориал, Турция. Направено му е ново изследване на парафинови блокчета с биопсия, които се изпращат от болницата в Турция в САЩ, за да може да се изследва кое конкретно лекарство може да атакува агресивният рак. Това изследвано е абсолютно належащо, тъй като състоянието на Николай не позволява експерименти с различни химиотерапии. Той вече е включен за имунотерапия, въпреки че болницата все още не е получила плащане по офертата. Сумата за лечение е увеличена с още 9 500 евро.