DMS стана на 15 години!

DMS стана на 15 години!

Сподели

Заедно събрахме над 15 милиона лева в подкрепа над 1 500 различни каузи 

Платформата DMS – Единен дарителски номер 17 777 стана на 15 години! Споделяме с всички вас – хората, които подкрепяте добрите каузи през годините, общите ни победи и постигнатите резултати. От създаването си през 2007 г. до днес с подкрепата на над милион дарители успяхме да помогнем на много хора да получат адекватно лечение, а най-разнообразни каузи на граждански организации намериха силна подкрепа да реализират своите кампании и проекти в полза на обществото. 

За 15 години дарителската платформа DMS се утвърди като надежден инструмент и партньор за много организации. Така те популяризират своите каузи и намират съмишленици и редовни дарители за тях. 

За хората, които имат спешна нужда от лечение, което не е покрито от нашата здравна система, DMS се превърна в синоним на надежда, а дарителството чрез SMS-и се превърна в мощен дарителски инструмент, достъпен за всеки.  

Зад дарителската платформа DMS стоят две организации, които работят в тясно партньорство – Български дарителски форум и фондация BCause.

През годините нашият екип не спираше да развива дарителските канали с подкрепата на нашите партньори, които безвъзмездно ни предоставиха модерни технологични решения за онлайн дарителство – бързо, лесно, удобно. Партньори на DMS са мобилните оператори A1, Yettel и Vivacom, както и Link Mobility, ePay и ОББ. 

Ние знаем, че доверието е над всичко, затова държим да работим отговорно и прозрачно!

Всяка наша кампания е проверена и всяко дарение е отчетено, така че да защитим средствата, които вие инвестирате в доброто.  

Благодарим на всеки един, който намери смисъл да даде своята финансова подкрепа за човек в нужда или избра да помогне на близка до сърцето му кауза. Така заедно помогнахме на над 1 500 кампании в DMS. 

Мнозина правят това вече не само чрез еднократно дарение, но и чрез по-големи онлайн дарения и редовни дарителски жестове. Благодарим и на компаниите, които ни се доверяват и избират да подкрепят каузите в нашата платформа. Вашата помощ и въвличането на служителите ви са безценни. 

Заедно правим добро вече 15 години!

Всеки ден над 1 500 души протягат ръка за помощ и правят света по-добър! С този анимиран поздрав благодарим на всеки от вас – подкрепящите добрите каузи! 

Видеото е създадено с подкрепата на Фондация “Америка за България”.