Запази деня! #ЩедриятВторник е на 29 ноември

Запази деня! #ЩедриятВторник е на 29 ноември

Сподели

След масовото пазаруване на Черния Петък, време е за #ЩедриятВторник! Тази година деня на дарителството и щедростта отбелязваме на 29 ноември.

Фондация BCause, която е официален партньор за България на глобалното движение, подкрепя български организации, фирми, граждани и медии да отбележат този специален ден и го популяризира активно.

Както всяка година от 2012 насам,  в повече от 100 държави по света, #ЩедриятВторник/#GivingTuesday ще бъде денят, в който милиони хора даряват и стотици хиляди организации се свързват с нови и стари поддръжници. Всички празнуват щедростта и промените, които носи тя в живота на хората и в околната ни среда.

На този ден онлайн платформите за даряване ще съберат повече дарения от обичайно, вероятно милиони, а организациите ще отворят вратите си за доброволци и съмишленици, за да покажат добрата си работа и постигнатите резултатите.

#ЩедриятВторник през 2022 в България

У нас ще отбележим #ЩедриятВторник за пети път – с едномесечна дарителска онлайн кампания в Платформата.бг и в DMS 17777 и не само!
Очакваме в кампанията да се включат над 50 организации и компании.

12 организации са подкрепени с участието им в Акселератор за набиране на средствачаст от #ЩедриятВторник, който организираме отново за тях и ще ги подпомогнем с обучение, индивидуален ментор и комуникация.

В DMS са представени 11 дарителски кампании в инициативата на Щедрия вторник – подкрепете каузата, която ви е на сърце!