Уважаеми дарители,
поради технически причини след 25 август 2023 г. месечните SMS абонаменти са таксувани със закъснение на 4 и 5 октомври. Част от дарителите, които са клиенти на Yettel, са били погрешно таксувани два пъти. Телекомът работи за възстановяване на надвзетите суми, като това ще бъде отразено с корекция в следващата месечна фактура.

Моля да ни извините за причиненото неудобство и Ви благодарим за това, че сме заедно в подкрепата на значими каузи!

Дарете втори живот на бездомните и болни котенца!

Дарете втори живот на бездомните и болни котенца!

Начало на кампанията: 28.10.2022
Цел: 20 000 лв.
Остават: 17 025 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
1653 308 20 460 лв. 10 лв. 136 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 1 от 2 лв.0 от 5 лв.

Кои сме ние?

Нашата мисия е да помогнем за лекуване на болестите на бездомни котки и за подобряване на здравословното им състояние. Искаме бездомните животни по пътищата да станат по-малко и да намерим постоянен дом за тях, в който да получат грижи и любов.

Стараем се да помагаме на хора, които гледат животни и искат някой да се грижи за котенцата им, докато те пътуват. Целим се да се намали насилието над животни и да се увеличи грижата за тях.

За момента лекуваме 8 котки с ФИП, като лечението на повечето е поне по средата и вече виждаме подобрение в здравословното им състояние.

Лекуваме котки, които имат инфекции и други болести. Те също се чувстват по-добре след проведеното лечение.

Откликваме на сигнали от хора за набиране на средства и полагане на медицински грижи за болни котенца.

 

letter Целта на кампанията е да се набират средства за нашата дейност, за да можем да помагаме ефективно на болните и бездомни котки. Сами не можем да се справим с всички разходи, а те не са малко. Лекарската помощ изобщо не е евтина. Освен нея, нужни са още храна и консумативи.