Стилияна е успешно оперирана!
DMS STILIANA

Стилияна е успешно оперирана!

Сподели

Операцията на Стилияна мина перфектно на планираната дата 28 септември 2022 г. Тя вече е в родния си Сливен и я очаква дълга рехабилитация и постепенно раздвижване. Но тя е упорита и ще се справи и с това!

На снимката Стели е след операцията в болницата в Германия (Eifelklinik St. Brigida) и слага своето знаменце на успеха на световната карта. На нея всички оперирани деца отбелязват своята държава и роден град.

Благодарим на дарителите, които поставиха и Стели на тази карта! 

Заедно събрахме 9 619 лв.

Брой еднократни SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Брой абонаменти 10 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2319 5 0 0 2314 лв. 665 лв. 4311 лв.

Историята на Стилияна

През 2019 г.  при профилактичен преглед на Стилияна е поставена диагноза „Ювенилна идиопатична сколиоза“.

Според специалистите единственото решение е операция, но родителите решават да опитат консервативно лечение с корсет и Шрот терапия –  специални упражнения.

За съжаление, въпреки усилията на Стилияна и родителите ѝ, градуса на изкривяване се увеличава и вече е наложително да се направи операция за изправяне на гръбнака с импланти.

letter Родителите се насочват към клиниката Eifelklinik St. Brigida (Германия), където са лекувани и други български деца. Офертата е на стойност 25 925 евро, а датата за операция – 28.09.2022 год. Времето за набиране на средствата е много кратко!