Успешен завършек на DMS VELIKDEN!
DMS VELIKDEN

Успешен завършек на DMS VELIKDEN!

Благополучно приключи кампанията на сдружение “Бъди добър! Прави добро!“ с кодова дума DMS VELIKDEN.

Сподели

„В тези трудни за всички времена сме изключително щастливи, че успяхме за пореден път да обединим и мотивираме стотици доброволци. Благодарение на всички хора с огромни сърца нашата поредна Великденска инициатива беше повече от успешна.

С нашите доброволци успяхме да посетим 19 населени места и институции и да раздадем 732 пакета с хранителни продукти от първа необходимост на предимно самотно живеещи възрастни хора и настанени хора в институциите.

Всеки пакет включваше боб, ориз, леща, консерва риба, пастет, спагети, зелен боб, захар, брашно, оцет, лютеница, макарони, сол, бисквити, нишесте и домати за готвене. Хората останаха изключително благодарни за помощта.

Голяма част от тях не вярваха, че в днешно време някой може да им помогне с каквото и да е напълно безплатно. Благодаря от сърце на всеки един, който се включи и ни подкрепи.“ – Мая Методиева, председател на сдружението.

Тази година посетените села във Великденската инициатива на сдружението са били Вировско, Габровница, Тишевица, Лесура, Лиляче, Кален, Криводол, кв.Кулата, Нефела, Габаре, Косталево, Мърчево, Малорад, Три кладенци, Пудрия, както и ЦНСТ – Враца, Дом за възрастни хора – Липница, Дом за хора с умствена изостаналост – Три кладенци и Център за специална образователна подкрепа „Д-р Петър Берон” – Враца.