Щастлив край на кампанията за Здравка Георгиева от Добрич!
DMS ZDRAVKA

Щастлив край на кампанията за Здравка Георгиева от Добрич!

Сподели

Нужната сума за лечението на Здравка ще бъде предоставена от здравната каса.

През 2018 год. Здравка е блъсната от кола. Ударът откъсва крака й, но благодарение на екипът специалисти в болница „Св. Анна“ Варна, кракът е спасен. Поради усложнения, последвали операциите, Здравка спешно се нуждае от лечение в Специализирана травматологична болница в Истанбул на стойност над 100 000 лв.

Лечението ще бъде изпълнено в два етапа. С първата операция ще бъдат премахнати всички импланти, ще бъдат отстранени инфектираните кости и тъкани и ще бъде имплантирана специално изготвена антибиотична верига на хроничното инфекциозно огнище.

На втория етап ще бъде премахната антибиотичната верига и ще се направи остеотомия на големия и малък пищял, след което ще бъде поставен външен фиксатор.

Добрата новина споделиха и във Facebook групата ЗДРАВЕ ЗА ЗДРАВКА:

„Добра среща, добри хора!

Чудеса стават не само по Коледа. Нашето чудо е с февруарска дата! Вече сме ви запознавали с историята на Здравка Георгиева. Всички заедно се опитвахме да съберем средства, за да й помогнем да оздравее. Беше стартирана DMS кампания, също и бе открита дарителска сметка за тези, които желаят да помогнат.

Добрата новина е, че ЗДРАВНАТА КАСА ПОЕМА ЦЯЛАТА СУМА ОТ 110 000 лв., необходима за операцията й в Турция.

Събраните средства от DMS кампанията, които са около 10 000 лв, ще бъдат пренасочени към друга кауза. А средствата по дарителската сметка на Здравка, които са около 30 000 лв, ще бъдат задържани и ще се използват за закупуване на лекарства и консумативи в следоперативния й период. Всяка стотинка, която остане, ще бъде пренасочена към други хора, които са в нужда.

Удовлетворението, че си помогнал на човек в беда, е безценно. Особено ако човекът е толкова добър и усмихнат като нашата Здравка! Желаем здраве не само на нея, а и на всички вас! Хубавото предстои!“

 

Пожелаваме на Здравка успешно лечение и бързо възстановяване!