Събрана е сумата за операцията на Симонка!
DMS SIMONKA

Събрана е сумата за операцията на Симонка!

Сподели
Кампанията на Симонка започна на 22 октомври и вече приключи с успех!
Детето има нужда от спешна оперативна интервенция за изправяне на гръбнака, заради получени дихателни затруднения.
Родителите на Симона са безкрайно благодарни за дарителската подкрепа:
„Нямаше да се справим без вас! Всички вие Ангели на Мони, помогнахте не само на нашето слънчице, но и на нас. В моментите, когато изпадахме в отчаяние, четяхме коментарите ви и ни ставаше топло на душата! Някой, които изобщо не те познава ти вдъхва кураж и ти казва това, от което имаш нужда в този момент. Не знам как можем да изразим благодарността си към вас и каквито и думи да използваме ще звучат като клише, затова искрено ви казваме- Благодаря от сърце !❤️
Благодарим за емоционалната и финансовата помощ,която ни оказахте, благодарим за хилядите споделяния!

Заедно събрахме 2 810 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
0 0 0 1080 лв. 180 лв. 1550 лв.

За кампанията

Симона е родена със синдром на Пиер Робен и с деформация на гръбначния стълб. На 2-годишна възраст й е поставен гипсов корсет, за да се спре изкривяването, но от него започва да получава декубитални рани и той е заменен с пластмасов, който обаче влошава състоянието на детето.

Налага се оперативна интервенция за изправяне на гръбнака. Операцията е спешна, защото Симона вече има дихателни затруднения.

Родителите търсят второ мнение в Турция – болница Аджъбадем и получават оферта за поетапна корекция чрез няколко операции в рамките на 2 месеца. Стойността на лечението е 61 445 евро.

letter НЗОК отказва финансиране с мотив, че лечението може да се проведе в България.