Успешна кампания за Анелия!
DMS ANELIA

Успешна кампания за Анелия!

Сподели

Средствата за нейната операция бяха събрани от дарителите в DMS и с малка помощ от администраторите на платформата – Български дарителски форум и Фондация Бикоуз.

За Анелия бяха отпуснати по спешност 3000 лв. от фонда с неразпределени дарения (за които дарителите не са посочили конкретна кампания). Това се налагаше поради влошаващото й се състояние и лекарска препоръка за спешно извършване на операцията.

Пожелаваме на Анелия успех и бързо възстановяване!

Заедно събрахме 8 345 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2388 5 0 3448 лв. 1274 лв. 1225 лв.

За кампанията

Анелия набира средства за неотложна операция през месец юни 2021!

Преди около 5 год. Анелия преминава през операция за ендопротезиране, тъй като страда от коксартроза.

През септември 2020 год. в УМБАЛ Софиямед се установява септично разхлабване на ендопротезата. Въпреки медикаментозното лечение, стафилококовата инфекция не е излекувана и това налага двуетапно ревизионно оперативно лечение.

През януари 2021 год. Анелия преминава успешно през първия етап – отстраняване на ендопротезата и поставяне на антибиотичен спейсър.

Прогнозната цена за втория етап от лечението на Анелия е 7500 лв., които са почти набрани – кампанията остава активна, защото Анелия очаква да продължи с рехабилитация, за която още не е получила оферта от болницата.

Ново!

След направени контролни предоперативни изследвания, в началото на юни екипът в клиника по ортопедия и травматология в УМБАЛ Софиямед решава, че се налага промяна в лечебния план, поради установен голям костен дефект на бедрото и ацетабулума.

Необходимо е да се извърши едноетапна ревизионна тазобедрена алопластика с ревизионна клапа. Операцията се оскъпява с 4 900 лв. спрямо първоначалната оферта.

Необходимата сума вече е 12 400 лв.

letter Сумата трябва да се събере спешно, защото операцията трябва да се извърши през месец юни. В противен случай костта ще се увреди още повече и състоянието на Анелия ще се усложни!