Веси ще продължи с рехабилитацията!
DMS VESELINA

Веси ще продължи с рехабилитацията!

Сподели

Веселина успя да събере нужната сума след голямо дарение по личната й сметка. Кампанията й в DMS е прекратена. Благодарим на всички, които я подкрепиха, а на нея желаем да постигне още по-добри резултати с рехабилитацията!

Веси е с диагноза „Детска церебрална парализа”. През годините й е провеждана постоянна рехабилитация, има и многократни ортопедични операции.

Тя има зад гърба си 17 операции, години рехабилитации, множество консултации в България и чужбина и редица специалисти, които се борят за подобряване на състоянието ми.

Изпитанията са много за цялото семейство, но усилията довеждат до успех – на 10-годишна възраст Веселина прохожда с патерици. За лош късмет, при падане си чупи ръката, следват още 3 операции и борбата започва отначало.

Веселина продължава да се стреми към повече мобилност и самостоятелност. Надежда получава от болница „Мемориал” Турция, където изготвят програма за физиотерапия и рехабилитация. Поради невъзможността Веселина да провежда рехабилитация в Турция през 2020 г., тя се насочи към МБПЛР Сердика, където ще провежда терапия с Локомат Про. Цената за 10 седмици рехабилитация е 12 223 лв. Средствата вече са набрани!

Заедно събрахме 5 392 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2730 174 7 1259 лв. 405 лв. 615 лв.

Историята на Веси

Веселина е с диагноза „Детска церебрална парализа”. През годините й е провеждана постоянна рехабилитация, има и многократни ортопедични операции.

Тя има зад гърба си 17 операции, години рехабилитации, множество консултации в България и чужбина и редица специалисти, които се борят за подобряване на състоянието ми.

Изпитанията са много за цялото семейство, но усилията довеждат до успех – на 10-годишна възраст Веселина прохожда с патерици.

За лош късмет, при падане си чупи ръката, следват още 3 операции и борбата започва отначало.

letter Веселина продължава да се стреми към повече мобилност и самостоятелност. Надежда получава от болница „Мемориал” Турция, където изготвят програма за физиотерапия и рехабилитация.