Надежда за Георги Китипов!
DMS GOSHO

Надежда за Георги Китипов!

Сподели

С подкрепата на много приятели и добри хора Георги Китипов събра пълната сума, необходима за лечението му с химиотерапия и предстояща трансплантация на костен мозък! Кампанията е прекратена.

Парите ще бъдат преведени към болницата на 4 януари 2021 г. За Георги предстоят още трудни дни, но вярваме, че ще успее да пребори коварната болест.  Желаем му от сърце скоро да забрави за нея!

Благодарим за щедростта и отзивчивостта на многобройните дарители, без които това нямаше да е възможно!

 

Заедно събрахме 72 049 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
31245 16 0 13193 лв. 5317 лв. 22262 лв.

За кампанията

Георги се сблъсква за четвърти път с диагнозата „рак“. Сега за пореден път е в болница с опасност за живота и разчита на дарителска помощ с надеждата да се пребори завинаги с болестта.

Георги води битка с левкемията от 4-годишен. През 2004 год. е диагностициран с „Остра лимфобластна левкемия”. Провежда пълен двугодишен курс на терапия и постига ремисия. След  5 години ремисия заболяването се завръща.

Следват 2 нови курса химиотерапия и Георги отново постига ремисия, този път за 7 години. През 2016 година Георги е диагностициран с неходжкинов лимфом и преминава през поредна химиотерапия в пълен двугодишен обем.

През август 2020 год. Георги получава пореден рецидив, този път диагнозата е „Остра миелоидна левкемия” и „Медикаментозно предизвикана апластична анемия”.

Близките му решават да потърсят възможности за лечение в чужбина, тъй като състоянието на Георги става критично.

От турската болница „Газиосман паша” изготвят оферта за изследвания, химиотерапия и трансплантация на костен мозък на обща стойност 150 000 евро.

letter Трансплантацията трябва да бъде извършена до края на декември, защото състоянието на Георги не позволява забавяне!