Благодарим ви!

Благодарим ви!

Сподели

С помощта на много добри хора, които не спираха да подкрепят кампаниите в DMS, много от тях успяха да съберат нужните средства и успешно приключиха.

Диляна Николова (DMS DIDI) получи своя шанс за нов живот благодарение на щедростта на много дарители! За нея бяха изпратени и няколко големи дарения, с които тя успя да събере нужната й сума за бъбречната трансплантация. В момента тя се намира в болница „Газиосман паша“ в Турция, където е извършена трансплантацията. От сърце й желаем бързо възстановяване!

Кампанията за Женя Стоенчева (DMS JENYA) приключи, след като за нея беше получено щедро дарение от компанията WHG Services (Bulgaria) в размер на 22 000 лв. Семейството й е получило и други дарения извън DMS, с които сумата от 24 000 USD необходима за лечението в Турция е събрана! Женя вече се подготвя да замине за клиниката, пожелаваме й успешно лечение!

Кампанията за лечение на Румяна Стоянова (DMS RUMI)  също приключи успешно. Руми вече се е разплатила напълно с болницата в Турция за извършената трансплантация и следтрансплантационно лечение. В момента тя е чувства добре и се възстановява. Оттук нататък ще трябва да посещава болницата само за контролни прегледи и поставяне на ваксини, средствата за което ще се поемат от семейството й.

Само за един месец кампанията на Калоян Спасов (DMS KOKI) успя да събере необходимите средства за лечението му!

Турхан Кямилов (DMS TURHAN) и Николай Ласков (DMS NIK) бяха подкрепени безвъзмездно от компанията NEPI Rockcastle, така получиха възможност веднага да започнат лечение си и скоро да се завърнат към нормален живот. И други хора бяха подкрепени от същата компания – Емилия Чакърова и Радостин Райчев получиха помощ в момент, когато това беше много важно за тях и нямаше друга надежда.

Кампаниите на DMS KAMI, DMS DAN, DMS NIKOLA, DMS SIMEON и DMS YORDANA също приключиха успешно през тази година, единствено благодарение на помощта от дарители!

Подкрепа получават и каузите на много организации, които се занимават с грижа за бездомни животни, опазване на дивата природа, изграждане на параклиси, ремонт на читалища, грижа за възрастни хора, стипендии за деца без родители, стипендии за студенти и още много други.

Безпрецедетната дарителска активност в подкрепа на битката срещу Covid19 продължава и досега! В нея се включиха с еднаква енергия много фирми и граждани, всеки с огромното желание да помогне.

Благодарим за добрината и съпричастността!

Светли празнични дни ви желаем, бъдете здрави!

Екипът на DMS