Един есенен ден на благотворителност в помощ на животните в Русе
DMS KOTKITE

Един есенен ден на благотворителност в помощ на животните в Русе

Сподели

Забавихме, но не забравихме да ви разкажем за благотворителния базар „Щастливото кутре“, който се проведе на 11 октомври в Русе.

Базарът се провежда ежегодно от СНЦ „Германо-Българска Помощ за животните“.

Посетителите имаха възможността да се насладят на вкусни изкушения и да се сдобият с интересни аксесоари за домашните си любимци, както и с различни артикули като чаши, чанти и калъфки за многократна употреба, изработени ръчно от доброволци с много голямо желание и отдаденост.

За доброто настроение се погрижи Ралица Миланова от „По пътя с кучешките лапи“, която демонстрира страхотни игри, с които четириногите и техните стопани да се забавляват заедно.

Професионалният фотограф Мартина Лазарова запечата спомена от преживяванията през този ден, като снима посетителите с техните любимци или с кучетата на сдружението, които радваха малки и големи през целия ден.

Мисията на СНЦ „Германо-Българска Помощ за животните“ е да осигури по-добър живот за бездомните кучета и котки. Екипът на сдружението полага грижи за тяхното здраве, осигурявайки им медицински грижи, включително операции и престой. Дейностите включват и кастриране, ваксиниране и обезпаразитяване на бездомни кучета и котки в кастрационния  център в Русе.

Приоритет на организацията е кастрирането на котки поради тяхната увеличаваща се популация. Разходите по кастрациите се поемат изцяло от организацията и затова тя има нужда от средства.

Да подкрепим кампанията с дарителски SMS с текст DMS KOTKITE кратък номер 17 777 или  онлайн на страницата на кампанията!