Женя Стоенчева ще замине на лечение!
DMS JENYA

Женя Стоенчева ще замине на лечение!

Сподели

Кампанията за Женя Стоенчева приключи, след като за нея беше получено щедро дарение от компанията WHG Services (Bulgaria) в размер на 22 000 лв. Семейството й е получило и други дарения извън DMS, с които сумата от 24 000 USD необходима за лечението в Турция е събрана!

Женя вече се подготвя да замине за клиниката, пожелаваме й успешно лечение!

Изказваме голяма благодарност и признателност на всички дарители, която я подкрепиха!

Заедно събрахме 25 773 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2619 10 0 655 лв. 175 лв. 22304 лв.

За кампанията

През 2017 год. Женя имаше кампания в DMS, чрез която набра средства за операция в AIMIS Кипър на кисти на Тарлов. Сега тя отново има нужда от дарителска помощ, защото болката се завърна!

Кистите са отстранени, но за съжаление се получава усложнение и след направения в началото на 2019 год. ядрено-магнитен резонанс се установява, че Женя е развила адхезивен арахноидит.

Това е най-тежкото неврологично заболяване на гръбначните нерви и представлява увреждане на една от обвивките на гръбначния мозък, вследствие на което нервите в гръбначния стълб се подуват, което води до силна болка. Женя приема множество болкоуспокояващи медикаменти, но те не довеждат до подобрение.

След консултации с проф. Карайоз от турската Лив Хоспитал, се препоръчват първоначално 2 вливки на стволови клетки през 15 дни.

Ако се стигне до подобрение, вливките ще продължат. Стойността на една вливка е 12 000 щатски долара.

За стартиране на лечението в Турция спешно са необходими 24,000 долара. Цената на всяка една вливка е 12,000 долара и не бива да се прекъсват.

Семейството й няма финансовата възможност да се справи само с тази непосилна сума и започва дарителска кампания за да събере необходимите средства.

letter Женя не може да направи нищо без чужда помощ - понася силни болки денонощно, няма социален живот, не може да живее пълноценно!