С огромен успех приключва кампанията  „Коледен подарък от сърце за всяко дете“
DMS DAR

С огромен успех приключва кампанията „Коледен подарък от сърце за всяко дете“

Сподели

Изразяваме сърдечни благодарности към дарителите, благодарение на които така дългочаканият коледен подарък за мнозина няма да остане просто една мечта!

През DMS бяха събрани 737 лв., а други 3625 лв. са дарени за каузата в Platformata.bg. Мисията да запълним чувала на Дядо Коледа с подаръци за празника е изпълнена – общо 80 деца в нужда от община Карлово ще получат подаръчни комплекти в навечерието на Коледа.

По Коледа се случват чудеса, голяма част от тях сътворяваме всички ние – хората!  

Заедно събрахме 737 лв.

?>-->
Брой еднократни SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Брой абонаменти 10 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
67 0 0 0110 лв. 10 лв. 550 лв.

За кампанията

Всички деца мечтаят да получат играчка за Коледа, но техните семейства, като незаменим помощник на добрия старец, често не могат да съдействат в изпълнението на благата му мисия. Не бихме могли да променим тази действителност за всички, но бихме могли да го направим за една малка част от тях.

Общо 55 деца от карловските села Столетово, Куртово, Горни Домлян и Бегунци мечтаят да получат играчка за Коледа.

Това са деца до 10-годишна възраст от семейства с нисък социален статус, с един родител, такива от многодетни семейства, които разполагат с ограничен бюджет и за които коледният подарък си остава просто една неосъществена мечта.

letter Тази Коледа може да бъде различна за тези деца, защото с общи усилия можем да осигурим любима коледна играчка и да стоплим много детски сърца!