Фонд #За децата на герои, медици и учители, загинали в битката с Covid-19

Фонд #За децата на герои, медици и учители, загинали в битката с Covid-19

Начало на кампанията: 27.11.2020
Цел: 150 000 лв.
Остават: 111 992 лв.
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
9186 6637 801 1754 лв. 1610 лв. 8179 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 155 от 2 лв.28 от 5 лв.

За кампанията

Ковид пандемията е голямо изпитание за всеки от нас. Днес, повече от всякога, трябва да бъдем заедно, за да преминем през изпитанията ако не леко, то поне запазили най-важното от себе си – човечността.

За съжаление, от март досега Ковид-19 пандемията не затихна, а стана по-силна. В началото на кризата ние, #Задоброто, направихме всичко по силите си да помогнем на медиците. Наш приоритет винаги са били децата и тяхното здраве. Не сме спрели да мислим как да сме полезни в този повече от непредвидим период, който изправя държавата ни пред огромна здравна криза.

Днес трябва да бъдем подкрепа и закрила за децата, загубили родителите си в битката с Ковид-19. Тези, които бяха смели и се бориха, спасяваха животи, палиха искрата, горяха и изгоряха в работата си. Те винаги ще светят.

Хората, които бяха най-отпред и загубиха живота си, докато изпълняваха мисията да ни лекуват и да будят сърцата и умовете на децата ни. Те оставиха деца. Тях най-силно са обичали и за тях са се тревожили в последните си часове. На нас оставиха децата си.

letter Днес ние искаме да им кажем: Ние ще бъдем до децата ви. Грижата за тях ще е благодарността ни към вас.