Левски е вечен!

Левски е вечен!

Начало на кампанията: 25.02.2020
Цел: 150 000 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
108352 89823 41162 4256 лв. 1007 лв. 751 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 808 от 2 лв.473 от 5 лв.

За кампанията

Кампанията „Левски е вечен“ е серия от инициативи и събития през цялата календарна 2022 година.

Нека възвърнем финансовата стабилност на клуба и дадем поредно доказателство за силата и възможностите на обединената левскарска общност!

С получените приходи клубът ще финансира покриването на стари и текущи задълженията към бюджета, както и всички останали лицензионни задължения, които поставят под риск спортно-техническата дейност на отбора.

Заедно преминахме през редица перипетии през последните години, търпяхме огорчения, преглъщахме редица унижения и се борихме с угрозата от фалит.

Напук на всичко печелихме обречени битки и извършвахме геройства, за да съхраним любимия си Клуб, но най-вече да запазим честта и достойнството си на левскари.

Ние, членовете на огромната синя общност, имаме задължението и призванието да подкрепим Левски освен морално – и финансово, за да дадем шанс на текущото ръководство и най-вече на Станимир Стоилов да върне отбора на мястото, което исторически му приляга.

Нека феновете отново покажат, че са един от основните спонсори на клуба и няма да се налага той да зависи от един единствен спонсор!

Вярваме, че ако достатъчно хора се включат, това ще даде стимул и на корпоративни дарители/спонсори, които да направят клуба финансово независим.

letter Левски е най-популярният и най-обичаният футболен отбор в България с огромна маса привърженици, които никога не са го изоставяли в труден момент! #ЛевскиЕВечен"