Нова арфа – мисия, възможна само с Вашата подкрепа!

Нова арфа – мисия, възможна само с Вашата подкрепа!

Сподели

В навечерието на Рождественските празници и три месеца от началото на дарителска кампания „Нова арфа за нашето училище“ имаме удоволствието да споделим за нейния напредък!

През мeсец септември 2019 г., с подкрепата на Фондация „Аполония“ и проф. Сузана Клинчарова стартирахме кампанията за набиране на средства за закупуване на нова педална учебна арфа. Още в началото, бивши възпитаници на арфовия клас в НМУ „Л.Пипков“ се включиха в популяризиране на кампанията по света, като се превърнаха в наши посланици. Доброволци се обединиха около идеята кампанията да бъде пренесена и в онлайн среда. Създаде се сайт и фейсбук страница “Нова Арфа за нашето училище”.

Апелът ни за подкрепа бе разпознат като значим от Нов български университет (НБУ) и Американска фондация за България(АФБ).

Благодарим на екипа от студенти доброволци от НБУ, под ръководството на доц. д-р Кристиян Постаджиян и гл.ас. д-р Деси Данкова, за тяхното съдействие в кампанията!

Благодарим и на АФБ за позиционирането на кампанията в международната платформа GoFundMe! Благодарим и на всички доброволци, деца и техните родители: Деси Тодорова, Биляна Василиева, Надя Божилова и Мария Самарева, които се включиха в популяризирането на каузата.

Всичките планирани дейности нямаше да бъдат възможни без  ангажираността, работата и подкрепата на г-жа Кохи Андонян и г-жа Лили Стоева. Благодарим ви!

Благодарим на всички дарители, които ни подкрепиха и ни накараха да вярваме, че целта ни – нов педален учебен инструмент за класовете по арфа на НМУ «Л.Пипков» е постижима.

Три месеца от началото на кампанията са събрани дарения в размер на 5 361 лв. и 732 USD , което е повече от 16 % от поставената ни цел. И в духа на предстоящите празници вярваме и си пожелаваме да успеем да зарадваме учениците с нов инструмент, който ще им позволи да разгърнат своя талант.

Кампанията ни ще продължи до месец септември 2020 г., ще бъде активна в DMS платформата за набиране на средства, международната платформа GoFundMe и дарителската сметка на «Нова арфа за нашето училище».