Традиции и хармония в Първо ОУ „В. Левски“
DMS MUZIKA

Традиции и хармония в Първо ОУ „В. Левски“

Кампанията беше част от инициативата на фондация Бикоуз #ЩедриятВторник 2019 , през която  в продължение на 4 седмици 30 училища от цялата страна набираха дарения за своите училищни проекти – от инструменти за духовия оркестър през сензорна стая до спортно игрище.

Две дарителски платформи участваха в инициативата – DMS – България (Единен дарителски номер) и Платформата.бг.

Училищните кампании набраха общо 31 338 лева от 1414 дарители в дарителските платформи. Допълнително на свои събития училищата привлякоха дарения в размер на 43 559 лева.

Благодарим за всяко дарение! 

Сподели

Заедно събрахме 24 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
24 0 0 0 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Щедрият Вторник в училището търси подкрепа за два проекта – създаване и оборудване на кабинет „Традиции и хармония“, в който да се провеждат занимания по интереси, работа с родители и училищни празници.

Това е старият кабинет по музика, който се нуждае от реновиране и обзавеждане. Предвиждаме закупуване на мултимедия, лаптоп, караоке, столчета, телевизор, щори и декоративни стикери, на обща стойност 4500 лева.

Целта на тази кампания да осъвременим кабинета. Инвестицията си струва, защото така ще продължим да създаваме условия за развитие на музикални таланти от национален мащаб, като нашия ученик Сава Чиплич. Сава взе участие в проекта „Нова звезда” на Шоуто на Слави.

От хилядите явили се на кастинга деца, Сава бе избран сред 12-те финалисти. Той показа прекрасни гласови възможности и магнетично присъствие на сцената и стана любимец на публиката.

 

letter Оборудване на физкултурен салон - наличните спортни уреди са стари и опасни за учениците. Предвиждаме да се закупят скочище, гимнастически пейки, гимнастическа греда, гимнастическа коза, мрежа за тенис на маса, на стойност 2600 лева.