Традиции и хармония в Първо ОУ „В. Левски“

Начало на кампанията: 14.11.2019

Щедрият Вторник в училището търси подкрепа за два проекта - създаване и оборудване на кабинет „Традиции и хармония“, в който да се провеждат занимания по интереси, работа с родители и училищни празници.

Традиции и хармония в Първо ОУ „В. Левски“
19 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS MUZIKA

За кампанията

Щедрият Вторник в училището търси подкрепа за два проекта – създаване и оборудване на кабинет „Традиции и хармония“, в който да се провеждат занимания по интереси, работа с родители и училищни празници.

Това е старият кабинет по музика, който се нуждае от реновиране и обзавеждане. Предвиждаме закупуване на мултимедия, лаптоп, караоке, столчета, телевизор, щори и декоративни стикери, на обща стойност 4500 лева.

Целта на тази кампания да осъвременим кабинета. Инвестицията си струва, защото така ще продължим да създаваме условия за развитие на музикални таланти от национален мащаб, като нашия ученик Сава Чиплич. Сава взе участие в проекта „Нова звезда” на Шоуто на Слави.

От хилядите явили се на кастинга деца, Сава бе избран сред 12-те финалисти. Той показа прекрасни гласови възможности и магнетично присъствие на сцената и стана любимец на публиката.

 

letter Оборудване на физкултурен салон - наличните спортни уреди са стари и опасни за учениците. Предвиждаме да се закупят скочище, гимнастически пейки, гимнастическа греда, гимнастическа коза, мрежа за тенис на маса, на стойност 2600 лева.

Целта

Целта ни е да създадем материална база за провеждане на тренировъчна и урочна дейност по ФВС на учениците ни, които са областни и зонални първенци по лека атлетика на ученическите спортни игри.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!