Ивето набра сумата за лечение!

Ивето набра сумата за лечение!

Сподели

Кампанията на Ивелина приключва успешно, тъй като са набрани необходимите средства за последната част от лечението й. Ето какво написа тя:
„Здравейте, скъпи дарители и приятели! В този пост искам да изкажа огромни благодарности към всички вас, които повярвахте, че ще победя тази коварна болест лимфом на Ходжкин! Благодаря за всеки един лев, всяка една дарителска кутия, всички организирани концерти, спортни и културни събития! Благодаря на всички училища, детски градини, частни фирми, HelpKarma и DMS !Огромни благодарности към всички хора, които от самото начало на кампанията са до мен и за миг не се отказаха!
Благодаря на семейството ми, роднините, приятелите, колегите и на всички непознати хора, които ми дариха живот!
Благодарение на всеки един от вас, успяхме да съберем необходимите средства за последните 4 вливания! Все още не знам, как точно ще се развият нещата, след завършване на лечението, но знам че ще има проследяване, тъй като попадам в списъка с рисковите пациенти! Ще ви помоля тези, които имат дарителски кутии да преведат парите по сметката или да се свържат с нас! Ще ви държа в течение как продължава лечение с останалите 4 курса и след това! Силно вярвам, че скоро време ще мога да ви съобщя, че съм победила болестта и съм в ремисия! Кампанията я спирам, страницата няма да се спира и ще качвам публикации за други хора, които имат нужда, а пък някой от вас, ако иска съвет или помощ може да се свърже с нас!
Благодаря Ви за подкрепата! Пожелавам ви много здраве, щастие и никога не се отказвайте, пред трудностите, които ви поднася живота!

dms ive krai

❤️❤️