Анастасия Арикова събра средствата за лечение! (DMS ANASTASIA)

Анастасия Арикова събра средствата за лечение! (DMS ANASTASIA)

Сподели

Анастасия Арикова събра необходимите средства за нейното лечение. Част от сумата е предоставена от Министерство на здравеопазването. Публикуваме тук нейното обръщение към всички, които й помогнаха:

„Здравейте, добротворци!

В ръцете си държа документ, който ми дава възможност да ви споделя дългоочаквана и много желана вест: вече разполагам със средствата за трансплантация и заминавам за лечение в Германия.

Изключително съм развълнувана и щастлива от този факт. Изпълнена с надежда и вяра, че и следващата стъпка също ще бъде преодоляна успешно.

Много съм благодарна и признателна на всички вас за съпричастността и сърдечността, за добри, мили думи, с които сте ме подкрепяли през целият този път, вдъхвайки позитивизъм и кураж, дарявайки надежда.

Благодарна съм и на Министъра на здравеопазването и неговият екип, които са ми преразгледали случая, одобрявайки дофинансирането на кампанията.

Благодарна съм и на Бога, че ми даде сили, вяра и сърдечни доброволци, с които да водя кампанията си. Прати ми изпитания, от които съм научила много. И най-важното – с тази кампания разбрах колко много добри и стойностни хора живеят на тази Земя и те са около мен!

С това обръщение приключвам дарителската ми кампания за набиране на средства за трансплантация на стволови клетки.Моето чудо се случи на връх светлия празник Рождество Христово. Много искам всеки един от вас да преживее своето чудо.

Пожелавам ви светлина в душите, топлина в сърцата и здраве в телата. Добрината и човечността осветяват нашия живот и стоплят ежедневието. Нека е топло и светло! Бъдете здрави и усмихнати. БЛАГОДАРЯ И ПОКЛОН!“