Нови инициативи и дарения в рамките на кампанията „Да оставим следи III” на сдружение „КАУЗА”

Нови инициативи и дарения в рамките на кампанията „Да оставим следи III” на сдружение „КАУЗА”

Сподели

33-годишният кувьоз в МБАЛ „Киро Попов“, гр. Карлово е заменен с чисто нов, марка Dräger, модел Isolette C2000. Дарение от един брой инкубатор Dräger, модел: Isolette C2000 беше направено и към МБАЛ „Света Марина” ЕАД, гр. Варна.

Благотворителната инициатива продължава до края на годината.

Днес беше открита изложба с фотографии на Велислава Каймаканова-Ножарова в градската градина (срещу Народен театър „Иван Вазов“). Изложбата ще продължи от 21.10.2014 г. до 04.11.2014 г.

Финалната за 2014 г. инициатива ще бъде благотворителен търг, който ще се проведе с любезното домакинство на Гранд хотел София на 10 ноември 2014 г, от 19:00 часа. На събитието ще имате възможността да се състезавате за уникалните фотографии на Велислава Каймканова – Ножарова. Специален подарък за гостите ще бъде бутиковият концерт на Лили Иванова и нейните музиканти. Водещ на търга ще бъде Игор Марковски, а всички лица от фотографиите ще бъдат гости на събитието. Със събраните средства ще се закупи медицинско оборудване за недоносени новородени деца, тежко болни деца и деца с инсулинозависим диабет.

Повече за сдружение „КАУЗА” може да научите на http://www.kauza.org/

Може да подкрепите сдружение „КАУЗА“ като изпратите дарителски SMS с текст на латиница DMS KAUZA на номер 17 777 (за абонати на Tеленор, VIVACOM и Mtel)

Екипът на сдружение „КАУЗА“ благодари на всички подкрепили кампания „Да оставим следи III“!