Натали Паппа ще бъде оперирана, парите са събрани!

Натали Паппа ще бъде оперирана, парите са събрани!

Сподели

В началото на февруари 2018 год. необходимите 40 000 евро за спешна животоспасяваща операция на Натали в Германия бяха събрани! Кампанията продължава за набиране на 10 000 евро за 4 курса рехабилитация в Украйна през месеците май, септември, октомври и декември 2018 год.

Натали е от Бургас. Диагностицирана е с ДЦП на 5-месечна възраст. Оттогава провежда ежедневна интензивна рехабилитация, която продължава и до днес. В края на 2017 се установи, че Натали има разновидност на синдрома на Хишпрунг. Към днешна дата, детето не може да се храни, нито да приема вода. От Университетска болница “Шарите“ – Берлин беше изпратена оферта и състоянието на Натали беше прецизирано като разновидност на синдрома на Хишпрунг, за което немската клиника заяви, че е наложителна биопсия, изследвания и операция от спешен порядък при тях, като дават отлични прогнози за пълно излекуване на болестта.

Предвид нейното тежко състояние и отказа за финансиране на лечението й от Фонда за лечение на деца в чужбина, живота на Нати имаше само един шанс – дарителска кампания, която да събере средствата, нужни за лечението й в Германия.

Благодарим на дарителите!