17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS RABOTA – Кампания на МАЙКО МИЛА „Търся втора работа“

Кампанията е стартирала на: 11.01.2017
DMS RABOTA – Кампания на МАЙКО МИЛА „Търся втора работа“
 • Необходима сума: 20 000 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 45 лв.
 • Събрани през ОББ: 10 лв.
 • Изпратени SMS: 60 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 15 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 2 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS RABOTA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS RABOTA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)

Кои сме ние

Ние сме две жени – Елисавета и Красимира – майки на общо четири деца и един сайт МАЙКО МИЛА, в който се опитваме да веселим майките и да им представяме една различна гледна точка към майчинството. Тъй като приемаме мисията си сериозно, решихме, че можем да сме от полза на други майки, които имат нужда от нашите усилия.

Всички знаете, че когато става въпрос за дете с увреждане, неговата съдба е на първо място, а съдбата на неговата майка обикновено остава на заден план. Но за нас е важна съдбата на човек, на когото му се налага да се прости с работата си, която е работил досега, за да се грижи пълноценно за детето си. А щом се простиш с работата си, неминуемо изпадаш във финансов колапс, тъй като държавата не взима прекалено присърце съдбата на хората с увреждания и тези, които се грижат за тях.

В МАЙКО МИЛА вярваме, че всеки човек има нужда от независимост – финансова, работна, личностна, за да живее достоен живот. Стимулирайки жените да работят, стимулираме самочувствието им и усещането за независимост – нещо, дадено на много от нас даром.

Защо го правим

Друга част на нашата инициатива е свързана със средствата, които набираме, за да подпомогнем родителите, които нямат финансовата възможност да закупят материали, с които да изработят произведения, които да продават или нямат възможност да заплатят определен курс за преквалификация, който ще им даде възможност да се издържат занапред. Средстават, които съберем ще бъдат разходвани за подпомагане на работния процес на родители на деца с увреждания. Нашата цел е да им осигурим постоянен доход, с който те да се гордеят и да могат да живеят по-добре.

Срок и цели

Не гледаме на инициативата си като срочна, но засега сме се концентрирали в това да реализираме помощ за родителите в размер на 20 000 лева за 2017г., да поддържаме и рекламираме сайта olemale.bg, който може да бъде платформа за бизнес и да разкажем някои от историите на майките, на които сме помогнали.

Крайната ни цел е да превърнем olemale.bg в популярна платформа за закупуване на ръчно изработени изделия.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, а не текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения. 

Уеб адрес: www.olemale.bg/

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS RABOTA Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS RABOTA на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel)