DMS LEVSKI – кампания на „Национален клуб на привържениците на ПФК Левски“
DMS LEVSKI

DMS LEVSKI – кампания на „Национален клуб на привържениците на ПФК Левски“

Кампанията приключва поради слаба активност и непредоставен годишен отчет. Резултати в DMS от началото на кампанията:

  • Събрани през еPay: 0 лв.
  • Събрани през ОББ: 0 лв.
  • Изпратени SMS: 12719 броя
  • Абонаменти от 2 лв.: 1363 броя
  • Абонаменти от 5 лв.: 177 броя

 

За кампанията

„Национален клуб на привържениците на ПФК Левски“ стартира поредица от благотворителни кампании. Първата от стартиралите кампании – тази в помощ на Христо Василев, който страдаше от бъбречна недостатъчност, вече е постигна успех и набра нужната за бъбречна трансплантация сума.

Защо го правим

В навечерието на 100 годишнината на клуба, „Национален клуб на привържениците на ПФК Левски“ организира дарителска кампания, която ще набира средства за инициативи, свързани с юбилея.

Ето обръщението:

„Левскари, на 24 май 2014г. нашият велик клуб ще чества една велика годишнина белязана от незабравими футболни легенди, от величествени успехи на футболния терен, от мрачни моменти, когато беше отнето най-ценното ни – името на Апостола на свободата. Това, което е било неизменно при всичките исторически превратности, е била подкрепата на милиони левскари в цялата страна и по света, огромната им любов към синия клуб, към емблемата, към святото име. Живеем във времена белязани от икономически трудности, но 100-годишнина на нашия любим клуб можем да честваме само веднъж в живота си.“

Цел

Със събраните средства от дарителски SMS с кодовата дума DMS LEVSKI Националният клуб на привържениците на Левски съвместно с ПФК Левски и Спортен клуб Левски ще направи възможни повече прояви и инициативи за достойно отбелязване на нашия 100-годишен юбилей, като организиране на изложби, издаване на книги и албуми, откупуване на ценни предмети от историята на клуба за бъдещия музей на Левски София, производството на възпоменателни сувенири.

Информация за набраните средства чрез DMS LEVSKI, както и тяхното изразходване, ще получавате ежемесечно чрез Националния клуб на привържениците на Левски.

Сподели

Заедно събрахме 498 371 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
111379 90796 41080 0 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 418 от 2 лв.214 от 5 лв.

За кампанията