Да обърнем статистиката заедно!

Начало на кампанията: 12.12.2023

Фондация “Заедно в час” търси 100 000 души, които вярват в българското образование. Всяко дете в България има право да получи образованието, което ще му помогне да реализира пълния си потенциал. За целта трябва да подкрепим училищата и учителите, чиято задача е да подготвят учениците за успешна личностна и професионална реализация в условията на 21-ви век.

Да обърнем статистиката заедно!
1 490 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS PRIMER

За кампанията

Ако имате един лев за дарение, дарете го в помощ за лечение, защото ако нямаме здраве, нямаме нищо!

Ако имате два, дарете втория за образование, защото когато инвестираме в образованието на децата, инвестираме в бъдещето на цялото общество.

На 5-и декември 2023 година излязоха резултатите от последното издание на Програмата за международно оценяване на учениците PISA. Резултатите са тревожно ниски, а причината за тях е, че българската образователна система не е осъвременена и не успява да подготвя учениците за изискванията на модерния живот.

За българите образованието винаги е било и ще продължи да бъде ценност. Сега е времето да се обединим зад тази ценност и да покажем вярата си в българското училище. Бързо променящият се свят води със себе си нужда от адаптация и промяна, а в тези моменти има най-силна нужда от подкрепа. Отговорност на цялото общество е да осигури на новите поколения знанията, уменията и нагласите, които ще са им необходими в живота.

letter Ние от фондация “Заедно в час” вярваме, че всяко дете в България може и трябва да има равен достъп до качествено образование. Чрез нашите програми подкрепяме училищата да поставят учениците си в центъра на образователния процес и да ги стимулират да реализират пълния си потенциал. Обучаваме педагогическите екипи да прилагат модерни методи и похвати, а лидерските екипи да овластяват учителите да осъвременяват начина си на преподаване с цел повишаване академичните успехи и благосъстоянието на учениците.

Целта

Ако 100 000 души дарят по един лев ще можем да подкрепим над 3000 ученици в 5 нови Училища за пример.

Дарете сега! Да обърнем статистиката заедно!

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!