Всички за Ивелин!

Всички за Ивелин!

Начало на кампанията: 03.09.2021
Цел: 87 750 лв.

Заедно събрахме 8 960 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
0 0 0 1995 лв. 675 лв. 6290 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Ивелин страда от множествена склероза от 2018 год. От тогава започва лечение, което продължава и до днес, но без подобрение в състоянието. Затова се насочва към болница „Пирогов“ в Москва, където се прилага алтернативно лечение чрез имуноаблативна химиотерапия с трансплантация на стволови клетки.

Болницата декларира, че степента на стабилизиране при МС (дългосрочна ремисия) по време на периода на проследяване е 90-95%.

letter Здравейте, приятели! Казвам се Ивелин и съм на 27 години, от Чипровци. От 2017 г. имам поставена диагноза "Множествена склероза". Това е автоимунно заболяване, което засяга централната нервна система и неминуемо води до трайно обездвижване. В продължение на последните 4 г. години съм опитвал различни начини за лечение, но състоянието ми първоначално постепенно, а след това ускорено, се влошава и така до днес. Въпреки всички положени усилия от моя страна и от страна на различни специалисти, състоянието ми не се подобрява. В неспирния процес на проучване за най-различни варианти за лечение на МС в страната и чужбина, открих клиника „Пирогов“ в Москва (Русия), където провеждат терапия посредством химиотерапия и присаждане на стволови клетки. Статистиката сочи, че при 90-95% от пациентите, подложили се на това лечение през последните 10 години, прогреса на болестта е спрян. За да бъде ефикасно обаче, е жизнено важно да бъде проведено възможно най-скоро. Имам насрочена дата за май 2022 г. и се надявам, че ще мога да се подложа на лечението. Сумата необходима за провеждането на това лечение е на стойност 45 000 евро. Аз и моето семейство имаме нужда от Вашата помощ! Затова отправям апел към Вас и се надявам да ми помогнете да сбъдна мечтата си и да получа шанс за по-добър начин на живот. Да мога да се движа свободно, да се разхождам без затруднения, да мога да продължа живота си пълноценно без да изпитвам сегашните трудности!