Помощ за Дани!

Начало на кампанията: 22.07.2021

Животът на Дани се преобръща след едно безобидно пускане на водна пързалка. Счупва 7-ми шиен прешлен, което води до пълно обездвижване от врата надолу. С много воля и труд успява да се раздвижи, вливането на стволови клетки значително подобри състоянието му, а сега има нужда да продължи с интензивна физикална терапия.

Помощ за Дани!
16 555 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DANIBOY

Историята на Дани

Дани получава параплегия на долни крайници и пареза на горни крайници след инцидент на водна пързалка. Той имаше кампания в DMS в началото на 2019 год. за набиране на средства за лечение на заболяването чрез вливане на стволови клетки в Нови Сад, Сърбия.

Тогава Дани събра необходимата сума и лечението с автотрансплант ВМАС беше приложено. Сега той се нуждае от интензивна физикална терапия, с която да се затвърди ефекта от вливките със стволови клетки.

След пауза в лечението поради противоепидемичните ограничения, Дани поднови интензивната рехабилитация в Сърбия. Планирани са процедури за 4 месеца, всяка на стойност 3 000 евро. За 2022 година, лечението на Дани ще струва 12 000 евро.

letter Здравей! Аз съм Дани и съм на 20 години от гр. Враца. Както се казва, животът е пред мен. Именно сега би трябвало да черпя от него с пълни шепи. За съжаление, съдбата има други планове и бях принуден да порасна бързо, да се сблъскам с нещо, което никога не съм си представял, че може да се случи на мен. С тези неща е така, не вярваш, че може да се случи точно на теб... докато не се събудиш един ден, а реалността стане най-големия ти кошмар. Аз вярвам в съдбата и знам, че на никой не му е отредено нещо повече от това, с което би могъл да се справи! Моля те да ми подадеш ръка за едно по-добро бъдеще, в което ще мога да водя по-пълноценен начин на живот, а леглото няма да е моя затвор. Твой, Дани - сигурен в успеха!

Развитие

През 2023 год. Даниел планира да продължи рехабилитацията си в Германия, клиника Zentrum der rehabilitation pforzheim. Очаква се оферта, след което целта на кампанията ще бъде актуализарана.

Ново:

Към август 2023 год. Даниел все още не може да замине за рехабилитация в Германия, тъй като цената на ден престой в немските клиники е непосилно висока. Затова се насочва към рехабилитация в София. Ще работи с един специалист, а по-късно ще се включи и втори рехабилитатор.
Разходите на месец ще са около 1000-1200 лв.

Дани има достатъчно средства за рехабилитация до края на 2023 год. Кампанията продължава за набиране на 14 500 лв. за терапия през 2024 год.

Да помогнеш е лесно

  • лева
    Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!