Помогни на Мони!

Начало на кампанията: 22.12.2020

Мони е с диагноза "детска церебрална парализа" и се нуждае от ежемесечна рехабилитация при специалисти. През 2024 год. ѝ предстои операция на тазобедрената става, тъй като има изместване от ямката. Операцията трябва да се състои до месец март, за да не се усложни допълнително състоянието на детето.

Помогни на Мони!
64 307 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS MONI

За кампанията

Симона се ражда в 34 гестационна седмица в депресивно състояние. Детето е с вродени мозъчни кисти, анемия на недоносеното и специфични разстройства в развитието на двигателната функция.

От ноември 2018 год. се провежда активна рехабилитация в ДМСГД – Варна, а от март 2020 год. родителите се насочват към център „Рибем” в Турция, където е изготвена програма, включваща двигателна рехабилитация, работа с логопед и психолог и ерготерапия.

letter Посещенията в център Рибем ще помогнат на Мони да постигне напредък, да се задържа на крачетата си за по-дълго и да може да стои самостоятелно! Всяко дарение е надежда за по-добър живот за това борбено момиченце!

Целта

През 2024 год. на Мони ще бъде извършена операция на тазобедрената става, тъй като има изместване от ямката. Операцията трябва да се състои до месец март, за да не се усложни допълнително състоянието на детето.

Стойността на операцията е 19 500 евро.

Към 21.12.2023 год. в дарителската сметка на Симона има 5 500 лв. Необходими са още 33 500 лв.

Да помогнеш е лесно

  • лева
    Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!